Nudlar med bacon- och gorgonzolasås
Portioner Förberedelsetid
2Personer 5Minuter
Tillagningstid
15Minuter
Portioner Förberedelsetid
2Personer 5Minuter
Tillagningstid
15Minuter
Ingredienser
  • 200g Root Pasta Noodles
  • 1st liten rödlök
  • 1pkt bacon
  • 150g gorgonzola
  • 2dl crème fraiche
  • 4st soltorkade tomater/ hackade
  • grovmald svartpeppar
Instruktioner
  1. Hacka rödlöken och baconet grovt.
  2. Stek baconet i en torr stekpanna med höga kanter eller i en kastrull.
  3. Bryt sedan ner gorgonzolan tillsammans med baconet. Häll i créme fraichen, tomaterna, rödlöken, krydda med svartpeppar och rör om. Låt småputtra i 6 minuter.
  4. Skölj nudlarna i kallt vatten och koka dem i lättsaltat vatten i 3 minuter.
  5. Servera såsen med nudlarna och njut!