Kycklinggryta med ädelost och ris
Portioner
Förberedelsetid
2
Personer
10
Minuter
Tillagningstid
20
Minuter
Portioner
Förberedelsetid
2
Personer
10
Minuter
Tillagningstid
20
Minuter
Ingredienser
200
g
Root Pasta Rice
300
g
kycklingfiléer
1
msk
smör
3
dl
grädde
2
msk
kycklingfond
1
tsk
rosépeppar
kryddpeppar efter tycke
2
tsk
kinesisk soja
105
g
kvibille ädelost
Rosmarin
Instruktioner
Skär kycklingfilén i bitar och bryn dem i smör i en stekpanna med hög kant eller i en kastrull.
Tillsätt grädde, fond, kryddor och soja.
Låt småsjuda under lock i 7 minuter. Smula ner osten mot slutet. Strö över rosmarin.
Skölj riset i kallt vatten och koka det sedan i lättsaltat vatten i 3 minuter.
Servera grytan med ris