Fettuccine med krämig pestosås
Portioner Förberedelsetid
2Personer 5Minuter
Tillagningstid
10 Minuter
Portioner Förberedelsetid
2Personer 5Minuter
Tillagningstid
10 Minuter
Ingredienser
  • 200g Root Pasta Fettuccine
  • 2dl grädde
  • 2dl cream cheese
  • 2st vitlöksklyftor/ pressade
  • 6msk grön pesto
  • Salt och svartpeppar efter tycke och smak
Instruktioner
  1. Börja med att vispa ihop alla ingredienserna till pestosåsen  i en kastrull. Låt det småputtra i några minuter under omrörning.
  2. Skölj fettuccine i kallt vatten. Lägg sedan ner den tillsammans med såsen och rör om tills det blandats väl och låt småputtra i ytterligare 3 minuter.
  3. Salta och peppra efter smak.
  4. Tips! Servera gärna med en bit prosciotto och tärnad mozzarella.